Terug naar
de hoofdsite
Offerte
aanvragen
Waarom een testament?
Is uw testament nog “up to date”?
notariskantoor zwolle

Notaris Kampen

Voor een deskundige notaris in Kampen bent u aan het juiste adres bij Hoekstra & Partners. Wij zijn u vanuit Zwolle graag tot dienst!

notaris

Allround deskundigheid bij onze notaris in Kampen

Hoekstra & Partners is in Overijssel te vinden in hartje Zwolle. Onze andere vijf vestigingen vindt u in Groningen, Friesland, Utrecht en Brabant. Hoekstra & Partners is een grote organisatie bestaande uit ervaren notarissen en adviseurs.

De notaris in Kampen is allround gespecialiseerd en kan u helpen op het gebied van onder andere ondernemings-, erf- of familierecht. Voor hulp bij bijvoorbeeld het bepalen van een rechtsvorm of het opstellen van een samenlevingscontract, is onze notaris u graag tot dienst.

Notaris Kampen voor een scherp tarief

Bij Hoekstra & Partners kunt u altijd rekenen op een scherp tarief. Zo maken we notariële diensten betaalbaar voor iedereen. We werken onder andere met het “alles-inclusief-tarief”, waarbij een tarief wordt vastgesteld voor het totale pakket.

Omdat u te maken hebt met complexe materie, neemt onze notaris de tijd om zijn advies toe te lichten. U verlaat ons kantoor nooit met vragen.

notaris
notaris

Neem vrijblijvend contact op met onze notaris te Kampen!

Ons team op notariskantoor Kampen staat klaar om u te voorzien van passend juridisch advies. Wilt u een afspraak inplannen of een offerte aanvragen? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaande gegevens.

Adresgegevens
Hoekstra & Partner Notarissen
Hanzeplein 1
8017 JC Zwolle
Postbus 40209
8004 DE Zwolle

T (038) 777 98 10
F (038) 777 98 19
E zwolle@hoekstraenpartners.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur
Donderdagavond tot 19.00 uur
Zaterdagochtend van 08.00-12.00 (alleen op afspraak)