Terug naar
de hoofdsite
Offerte
aanvragen
Waarom een testament?
Is uw testament nog “up to date”?
notariskantoor zwolle

Notaris Kampen

Voor een deskundige notaris in Kampen bent u aan het juiste adres bij Hoekstra & Partners. Wij zijn u vanuit Zwolle graag tot dienst!

notaris

Allround deskundigheid bij onze notaris in Kampen

Hoekstra & Partners is in Overijssel te vinden in hartje Zwolle. Onze andere vijf vestigingen vindt u in Groningen, Friesland, Utrecht en Brabant. Hoekstra & Partners is een grote organisatie bestaande uit ervaren notarissen en adviseurs.

De notaris in Kampen is allround gespecialiseerd en kan u helpen op het gebied van onder andere ondernemings-, erf- of familierecht. Voor hulp bij bijvoorbeeld het bepalen van een rechtsvorm of het opstellen van een samenlevingscontract, is onze notaris u graag tot dienst.

Notaris Kampen voor een scherp tarief

Bij Hoekstra & Partners kunt u altijd rekenen op een scherp tarief. Zo maken we notariële diensten betaalbaar voor iedereen. We werken onder andere met het “alles-inclusief-tarief”, waarbij een tarief wordt vastgesteld voor het totale pakket.

Omdat u te maken hebt met complexe materie, neemt onze notaris de tijd om zijn advies toe te lichten. U verlaat ons kantoor nooit met vragen.

notaris
notaris

Neem vrijblijvend contact op met onze notaris te Kampen!

Ons team op notariskantoor Kampen staat klaar om u te voorzien van passend juridisch advies. Wilt u een afspraak inplannen of een offerte aanvragen? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaande gegevens.

Adresgegevens
Hoekstra & Partner Notarissen
Hanzeplein 1
8017 JC Zwolle
Postbus 40209
8004 DE Zwolle

T (038) 777 98 10
F (038) 777 98 19
E zwolle@hoekstraenpartners.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur
Donderdagavond tot 19.00 uur
Zaterdagochtend van 08.00-12.00 (alleen op afspraak)

Geachte relaties en cliënten,

In deze onzekere tijden begrijpen we dat u misschien aarzelt om een afspraak te maken of een afspraak door te laten gaan. Wij kunnen u verzekeren dat Hoekstra & Partners Notarissen alle nodige voorzorgsmaatregelen neemt om uw en onze gezondheid te beschermen.

Heeft u een afspraak bij ons dan kan deze gewoon doorgaan. Wij verzoeken uitdrukkelijk om met zo weinig mogelijk personen bij afspraken te verschijnen. Bij ziekteverschijnselen of een vermoeden van besmetting vragen we u contact met ons op te nemen en niet te verschijnen. Wij zullen dan samen met u naar een oplossing zoeken.

Het merendeel van onze medewerkers werkt voorlopig thuis. Ons systeem is hier volledig op ingericht. Wij vragen uw begrip voor het feit dat u misschien niet direct te woord gestaan kunt worden door de behandelaar van uw dossier. U wordt natuurlijk zo snel mogelijk teruggebeld indien nodig.

Let wel: voor het tekenen van een notariële akte vereist de wet de persoonlijke aanwezigheid! Sommige akten kunnen per volmacht worden getekend; het is dan wel noodzakelijk dat uw handtekening door een notaris wordt gelegaliseerd. U kunt contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Heeft u vragen, neemt u dan gerust contact met ons op.