Terug naar
de hoofdsite
Offerte
aanvragen
Waarom een testament?
Is uw testament nog “up to date”?
notariskantoor

Notaris Zwolle

Als u op zoek bent naar een ervaren notaris in Zwolle gaat u naar Hoekstra & Partners Notarissen. Vanuit ons notariskantoor in hartje Zwolle adviseren we u graag over juridische kwesties.

notaris

Allround gespecialiseerde notaris in Zwolle

Vanuit zes vestigingen bedienen we een groot deel van Noord en Midden Nederland op notarieel gebied. Alle Hoekstra & Partners notarissen hebben dezelfde kennis in huis en zijn zeer ervaren.

Bent u woonachtig in Overijssel? Dan kunt u terecht bij onze notaris in Zwolle. Hij is gespecialiseerd in meerdere rechtsgebieden. Of u nu ondersteuning nodig hebt bij het kopen van een huis of het opstellen van een testament, u bent bij Hoekstra & Partners aan het juiste adres.

Notaris Zwolle, altijd toegankelijk

Mensen maken niet zo snel een afspraak bij de notaris. Hoekstra & Partners wil juridisch advies toegankelijk maken voor iedereen. Daarom werken wij altijd met scherpe en vooraf besproken tarieven. Wij bieden onder andere het “alles-inclusief-tarief” waarbij een vast bedrag wordt afgesproken. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Ook de complexe materie waarmee notarissen werken kan mensen afschrikken. Onze notaris neemt de tijd om zijn advies toe te lichten op een manier die voor u te begrijpen is. U verlaat ons kantoor pas als al uw vragen beantwoord zijn.

notaris

Maak een afspraak met onze notaris in Zwolle!

Op het notariskantoor Zwolle zit de notaris klaar om u te bedienen. Maak vrijblijvend doordeweeks of in het weekend een afspraak.

Adresgegevens
Hoekstra & Partner Notarissen
Hanzeplein 1
8017 JC Zwolle
Postbus 40209
8004 DE Zwolle

T (038) 777 98 10
F (038) 777 98 19
E zwolle@hoekstraenpartners.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur
Donderdagavond tot 19.00 uur