Terug naar
de hoofdsite
Offerte
aanvragen
Waarom een testament?
Is uw testament nog “up to date”?
notariskantoor

Notaris Zwolle

Als u op zoek bent naar een ervaren notaris in Zwolle gaat u naar Hoekstra & Partners Notarissen. Vanuit ons notariskantoor in hartje Zwolle adviseren we u graag over juridische kwesties.

notaris

Allround gespecialiseerde notaris in Zwolle

Vanuit zes vestigingen bedienen we een groot deel van Noord en Midden Nederland op notarieel gebied. Alle Hoekstra & Partners notarissen hebben dezelfde kennis in huis en zijn zeer ervaren.

Bent u woonachtig in Overijssel? Dan kunt u terecht bij onze notaris in Zwolle. Hij is gespecialiseerd in meerdere rechtsgebieden. Of u nu ondersteuning nodig hebt bij het kopen van een huis of het opstellen van een testament, u bent bij Hoekstra & Partners aan het juiste adres.

Notaris Zwolle, altijd toegankelijk

Mensen maken niet zo snel een afspraak bij de notaris. Hoekstra & Partners wil juridisch advies toegankelijk maken voor iedereen. Daarom werken wij altijd met scherpe en vooraf besproken tarieven. Wij bieden onder andere het “alles-inclusief-tarief” waarbij een vast bedrag wordt afgesproken. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Ook de complexe materie waarmee notarissen werken kan mensen afschrikken. Onze notaris neemt de tijd om zijn advies toe te lichten op een manier die voor u te begrijpen is. U verlaat ons kantoor pas als al uw vragen beantwoord zijn.

notaris

Maak een afspraak met onze notaris in Zwolle!

Op het notariskantoor Zwolle zit de notaris klaar om u te bedienen. Maak vrijblijvend doordeweeks of in het weekend een afspraak.

Adresgegevens
Hoekstra & Partner Notarissen
Hanzeplein 1
8017 JC Zwolle
Postbus 40209
8004 DE Zwolle

T (038) 777 98 10
F (038) 777 98 19
E zwolle@hoekstraenpartners.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur
Donderdagavond tot 19.00 uur

Geachte relaties en cliënten,

In deze onzekere tijden begrijpen we dat u misschien aarzelt om een afspraak te maken of een afspraak door te laten gaan. Wij kunnen u verzekeren dat Hoekstra & Partners Notarissen alle nodige voorzorgsmaatregelen neemt om uw en onze gezondheid te beschermen.

Heeft u een afspraak bij ons dan kan deze gewoon doorgaan. Wij verzoeken uitdrukkelijk om met zo weinig mogelijk personen bij afspraken te verschijnen. Bij ziekteverschijnselen of een vermoeden van besmetting vragen we u contact met ons op te nemen en niet te verschijnen. Wij zullen dan samen met u naar een oplossing zoeken.

Het merendeel van onze medewerkers werkt voorlopig thuis. Ons systeem is hier volledig op ingericht. Wij vragen uw begrip voor het feit dat u misschien niet direct te woord gestaan kunt worden door de behandelaar van uw dossier. U wordt natuurlijk zo snel mogelijk teruggebeld indien nodig.

Let wel: voor het tekenen van een notariële akte vereist de wet de persoonlijke aanwezigheid! Sommige akten kunnen per volmacht worden getekend; het is dan wel noodzakelijk dat uw handtekening door een notaris wordt gelegaliseerd. U kunt contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Heeft u vragen, neemt u dan gerust contact met ons op.