Terug naar
de hoofdsite
Offerte
aanvragen
Waarom een testament?
Is uw testament nog “up to date”?
notariskantoor

Notariskantoor Kampen

Voor een deskundig notariskantoor nabij Kampen gaat u naar Hoekstra & Partners Notarissen. Wij zijn gevestigd in Zwolle, maar 20 minuten van Kampen verwijderd. Ons team van specialisten staat altijd klaar om u te helpen met juridische kwesties.

Deskundig notariskantoor in Kampen

Met vijf vestigingen in Nederland is Hoekstra & Partners een grote speler op notarieel gebied. Vanuit elke vestiging bieden wij een compleet pakket van diensten. Al onze notarissen hebben dan ook dezelfde kennis in huis en zijn stuk voor stuk gedreven en ervaren.

Hoekstra & Partners heeft in Overijssel een notariskantoor in Zwolle dat binnen twintig minuten te bereiken is vanaf Kampen. Vanuit dit notariskantoor helpen we u graag op het gebied van onder andere ondernemings-, erf- en familierecht.

Geen verrassingen bij notariskantoor Kampen

Hoekstra & Partners wil een bezoek aan het notariskantoor Kampen zo laagdrempelig mogelijk houden. Daarom werken wij met scherpe tarieven. Een bezoekje aan een notariskantoor kan duur uitpakken, maar dit is bij Hoekstra & Partners niet het geval.

U weet precies waar u aan toe bent, mede dankzij ons “alles-inclusief-tarief”. Binnen dit tarief wordt van te voren een vast bedrag afgesproken. Zo komt u niet achteraf voor verrassingen komt te staan.

Neem vrijblijvend contact op met notariskantoor Kampen!

Wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen of een afspraak maken op ons notariskantoor Kampen? Wij zijn doordeweeks en in het weekend te bereiken. Wilt u liever ’s avond een afspraak inplannen? Dit kan dit op donderdagavond.

Adresgegevens
Hoekstra & Partner Notarissen
Hanzeplein 1
8017 JC Zwolle
Postbus 40209
8004 DE Zwolle

T (038) 777 98 10
F (038) 777 98 19
E zwolle@hoekstraenpartners.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur
Donderdagavond tot 19.00 uur
Zaterdagochtend van 08.00-12.00 (alleen op afspraak)

Geachte relaties en cliënten,

In deze onzekere tijden begrijpen we dat u misschien aarzelt om een afspraak te maken of een afspraak door te laten gaan. Wij kunnen u verzekeren dat Hoekstra & Partners Notarissen alle nodige voorzorgsmaatregelen neemt om uw en onze gezondheid te beschermen.

Heeft u een afspraak bij ons dan kan deze gewoon doorgaan. Wij verzoeken uitdrukkelijk om met zo weinig mogelijk personen bij afspraken te verschijnen. Bij ziekteverschijnselen of een vermoeden van besmetting vragen we u contact met ons op te nemen en niet te verschijnen. Wij zullen dan samen met u naar een oplossing zoeken.

Het merendeel van onze medewerkers werkt voorlopig thuis. Ons systeem is hier volledig op ingericht. Wij vragen uw begrip voor het feit dat u misschien niet direct te woord gestaan kunt worden door de behandelaar van uw dossier. U wordt natuurlijk zo snel mogelijk teruggebeld indien nodig.

Let wel: voor het tekenen van een notariële akte vereist de wet de persoonlijke aanwezigheid! Sommige akten kunnen per volmacht worden getekend; het is dan wel noodzakelijk dat uw handtekening door een notaris wordt gelegaliseerd. U kunt contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Heeft u vragen, neemt u dan gerust contact met ons op.