Terug naar
de hoofdsite
Offerte
aanvragen
Waarom een testament?
Is uw testament nog “up to date”?
notariskantoor

Notariskantoor Kampen

Voor deskundig en persoonlijk juridisch advies kunt u terecht bij Hoekstra & Partners notariskantoor Kampen. Ons team van specialisten staat altijd klaar om u te helpen met juridische kwesties.

Deskundig notariskantoor in Kampen

Met vijf vestigingen in Nederland is Hoekstra & Partners een grote speler op notarieel gebied. Vanuit elke vestiging bieden wij een compleet pakket van diensten. Al onze notarissen hebben dan ook dezelfde kennis in huis en zijn stuk voor stuk gedreven en ervaren.

Hoekstra & Partners heeft in Overijssel een notariskantoor in Zwolle dat binnen twintig minuten te bereiken is vanaf Kampen. Vanuit dit notariskantoor helpen we u graag op het gebied van onder andere ondernemings-, erf- en familierecht.

Geen verrassingen bij notariskantoor Kampen

Hoekstra & Partners wil een bezoek aan het notariskantoor Kampen zo laagdrempelig mogelijk houden. Daarom werken wij met scherpe tarieven. Een bezoekje aan een notariskantoor kan duur uitpakken, maar dit is bij Hoekstra & Partners niet het geval.

U weet precies waar u aan toe bent, mede dankzij ons “alles-inclusief-tarief”. Binnen dit tarief wordt van te voren een vast bedrag afgesproken. Zo komt u niet achteraf voor verrassingen komt te staan.

Neem vrijblijvend contact op met notariskantoor Kampen!

Wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen of een afspraak maken op ons notariskantoor Kampen? Wij zijn doordeweeks en in het weekend te bereiken. Wilt u liever ’s avond een afspraak inplannen? Dit kan dit op donderdagavond.

Adresgegevens
Hoekstra & Partner Notarissen
Hanzeplein 1
8017 JC Zwolle
Postbus 40209
8004 DE Zwolle

T (038) 777 98 10
F (038) 777 98 19
E zwolle@hoekstraenpartners.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur
Donderdagavond tot 19.00 uur
Zaterdagochtend van 08.00-12.00 (alleen op afspraak)