Terug naar
de hoofdsite
Offerte
aanvragen
Waarom een testament?
Is uw testament nog “up to date”?
notariskantoor

Notariskantoor Meppel

Voor een deskundig notariskantoor in Meppel gaat u naar Hoekstra & Partners Notarissen. Wij zijn gevestigd in Zwolle en bedienen vanuit deze vestiging onze klanten uit Overijssel, waaronder Meppel.

Professioneel en persoonlijk advies bij notariskantoor Meppel

De afgelopen jaren is de vraag naar professioneel en persoonlijk juridisch advies toegenomen. Als notariskantoor dat deze service biedt, zijn wij meegegroeid. Hoekstra & Partners notarissen beschikt tegenwoordig over zes vestigingen verspreidt over Nederland. Vanuit ons notariskantoor Meppel zijn we u graag tot dienst.

Notariskantoor Meppel, transparant in tarieven en communicatie

Hoekstra & Partners Notariskantoor Meppel werkt altijd met scherpe tarieven. Zo proberen wij notariële diensten voor iedereen betaalbaar te maken. Wij vinden het belangrijk dat u niet voor financiële verrassingen komt te staan, dus zijn we altijd helder in offreren. Wij werken bijvoorbeeld met het “alles-inclusief-tarief”, waar vooraf een tarief wordt vastgesteld.

We willen juridisch advies niet alleen betaalbaar, maar ook begrijpelijk maken. We werken met moeilijke materie, die we duidelijk willen overbrengen. We willen dat u ons advies tot in de puntjes begrijpt. Geen enkele klant mag ons kantoor met vragen verlaten.

notaris
notaris

Neem vrijblijvend contact op met notariskantoor Meppel!

Wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen of een afspraak maken bij ons notariskantoor Meppel? Wij zijn doordeweeks en in het weekend te bereiken. Wilt u liever ’s avond een afspraak inplannen Dan kan dit op donderdagavond.

Adresgegevens
Hoekstra & Partner Notarissen
Hanzeplein 1
8017 JC Zwolle
Postbus 40209
8004 DE Zwolle

T (038) 777 98 10
F (038) 777 98 19
E zwolle@hoekstraenpartners.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur
Donderdagavond tot 19.00 uur
Zaterdagochtend van 08.00-12.00 (alleen op afspraak)

Geachte relaties en cliënten,

In deze onzekere tijden begrijpen we dat u misschien aarzelt om een afspraak te maken of een afspraak door te laten gaan. Wij kunnen u verzekeren dat Hoekstra & Partners Notarissen alle nodige voorzorgsmaatregelen neemt om uw en onze gezondheid te beschermen.

Heeft u een afspraak bij ons dan kan deze gewoon doorgaan. Wij verzoeken uitdrukkelijk om met zo weinig mogelijk personen bij afspraken te verschijnen. Bij ziekteverschijnselen of een vermoeden van besmetting vragen we u contact met ons op te nemen en niet te verschijnen. Wij zullen dan samen met u naar een oplossing zoeken.

Het merendeel van onze medewerkers werkt voorlopig thuis. Ons systeem is hier volledig op ingericht. Wij vragen uw begrip voor het feit dat u misschien niet direct te woord gestaan kunt worden door de behandelaar van uw dossier. U wordt natuurlijk zo snel mogelijk teruggebeld indien nodig.

Let wel: voor het tekenen van een notariële akte vereist de wet de persoonlijke aanwezigheid! Sommige akten kunnen per volmacht worden getekend; het is dan wel noodzakelijk dat uw handtekening door een notaris wordt gelegaliseerd. U kunt contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Heeft u vragen, neemt u dan gerust contact met ons op.