Terug naar
de hoofdsite
Offerte
aanvragen
Waarom een testament?
Is uw testament nog “up to date”?
notariskantoor
notaris

Notariskantoor Zwolle

Hoekstra & Partners Notarissen biedt vanuit het notariskantoor in Zwolle juridische ondersteuning aan Midden-Nederland. Voor advies op het gebied van registergoedrecht (onroerende zaken), ondernemingsrecht, personen- en familierecht en erfrecht, bent u bij ons notariskantoor aan het juiste adres.

Notariskantoor Zwolle, professioneel en persoonlijk

Hoekstra & Partners beschikt over meerdere vestigen in Nederland en biedt vanuit elk notariskantoor dezelfde diensten en service. Zowel in Groningen, Friesland, Utrecht , Brabant als Overijssel kunt u terecht voor juridisch advies op verschillende rechtsgebieden.

Onze medewerkers van de vestiging Zwolle zijn zeer ervaren en allround gespecialiseerd. Of u nu juridisch advies wilt inwinnen als zijnde particulier of ondernemer, wij helpen u altijd op professionele en persoonlijke wijze.

Duidelijk en helder notariskantoor in Zwolle

Goed juridisch advies is onafhankelijk en perfect afgestemd op uw persoonlijke situatie. Wij nemen dan ook graag de tijd om uw situatie in kaart te brengen. Het is niet alleen belangrijk dat wij u goed begrijpen, ons advies moet ook door u worden begrepen. U heeft te maken met complexe materie die wij graag vertalen in een duidelijk verhaal. Wij zorgen er voor dat onze klanten notariskantoor Zwolle altijd zonder vragen verlaten.

Ook op het gebied van kosten weet u precies waar u aan toe bent. Hoekstra & Partners Notarissen is altijd duidelijk in offreren. Zo onderscheidt ons notariskantoor zich met het “alles-inclusief-tarief”. Hier wordt van te voren een bedrag vastgesteld voor het complete pakket dat u afneemt.
Via onze website kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Wilt u direct informatie over onze tarieven? Dan kunt u natuurlijk ook met ons bellen.

notaris

Notariskantoor Zwolle staat voor u klaar!

Heeft u juridisch advies nodig en wilt u graag snel worden geholpen? Onze deskundige medewerkers op notariskantoor Zwolle staan voor u klaar.

Adresgegevens
​Hoekstra & Partners Notarissen Zwolle
Hanzeplein 1
8017 JC Zwolle
Postbus 40209
8004 DE Zwolle

T (038) 777 98 10
F (038) 777 98 19
E zwolle@hoekstraenpartners.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur
Donderdagavond (alleen op afspraak)